Andre fedtsyrer

Muslingeolie, alger, krill, hamp og omega 7

 

Muslingeolie

 

 

Muslingeolien ”Lyprinol” og astmaallergi

 

Treatment of Children’s Asthma With A Lipid Extract Of The New Zealand Green Lipped Mussel (Perna Canalisulus) (Lyprinol) – A Double Blind, Randomised Controlled Trial In Children With Moderate To Serve Chronic Obstructive Asthma.

 

James Lello, et. al.

 

Den New Zealandske musling (Perna Canaliculus) har en unik kombination af omega-3 fedtsyrer, som reducerer inflammationer. Et studie viser, at et dagligt tilskud af muslingeolien, ”Lyprinol”, der udvindes fra netop denne musling, kan have en positiv effekt for børn med astma.

 

Nøgleord: Astma, Lyprinol, børn

 

Muslingeolie og gigt

 

Measurement of pain relief resulting from the administration of Perna canaliculus lipid complex PCSO-524TM as compared to fish oil for treating patients who suffer from osteoarthritis of knee and/or hip joints

 

Jacek Szechiński, et. al.

 

Et dagligt kosttilskud af muslingeolie fra den New Zealandske musling, Perna Canaliculus (PCSO-524), har vist sig at have en mere gavnlig effekt mod slidgigt sammenlignet fiskeolie, viser et studie. Patienter der indtog muslingeolie oplevede generelt færre bivirkninger, smertelindring og forbedret livskvalitet.

 

Nøgleord: Perna Canalisusolie (PCSO-524), slidgigt

 

Fra sund-forskning.dk

 

 

 

Chlorella og spirulina

 

Klik på billederne

 

Krill olie

 

 

Fra sund-forskning.dk

Fra pubmed.com (Bemærk på engelsk)

Current research into original therapies to treat intestinal inflammation is focusing on no-drug therapies. KLD is a mixture of krill oil (KO), probiotic Lactobacillus reuteri (LR), and vitamin D (VitD3). The aim of this study was to assess in vitro and in vivo the potential cooperative effects of KLD in reducing gut inflammation.

 

 

Hamp, hampefrø -og olie 

 

klik på billedet for at komme til vores linksamling om emnet

 

Omega 7

klik på billede for at komme til vores lille artikel om omega 7

samt se spændende opskrifter med omega 7 i