Muslingeolie

 

 

Muslingeolien ”Lyprinol” og astmaallergi

 

Treatment of Children’s Asthma With A Lipid Extract Of The New Zealand Green Lipped Mussel (Perna Canalisulus) (Lyprinol) – A Double Blind, Randomised Controlled Trial In Children With Moderate To Serve Chronic Obstructive Asthma.

 

James Lello, et. al.

 

Den New Zealandske musling (Perna Canaliculus) har en unik kombination af omega-3 fedtsyrer, som reducerer inflammationer. Et studie viser, at et dagligt tilskud af muslingeolien, ”Lyprinol”, der udvindes fra netop denne musling, kan have en positiv effekt for børn med astma.

 

Nøgleord: Astma, Lyprinol, børn

 


 

Muslingeolie og gigt

 

Measurement of pain relief resulting from the administration of Perna canaliculus lipid complex PCSO-524TM as compared to fish oil for treating patients who suffer from osteoarthritis of knee and/or hip joints

 

Jacek Szechiński, et. al.

 

Et dagligt kosttilskud af muslingeolie fra den New Zealandske musling, Perna Canaliculus (PCSO-524), har vist sig at have en mere gavnlig effekt mod slidgigt sammenlignet fiskeolie, viser et studie. Patienter der indtog muslingeolie oplevede generelt færre bivirkninger, smertelindring og forbedret livskvalitet.

 

Nøgleord: Perna Canalisusolie (PCSO-524), slidgigt

 


 

Artikler fra sund-forskning.dk