Sådan bruger du siden

 

 

 

Brug søgefunktionen som dit vigtigste redskab til at finde rundt i de mange studier og artikler.

 

Du kan også gå via oversigterne, hvor der bag de mange fotos gemmer sig en stribe af artikler, studier og forskning.

 

Find dem her

 

Nogle gange har vi fokuseret på nogle danske produkter og hvad der er forsket i, andre gange har vi valgt at tage udgangspunkt i fx omega 3, 6, 7 og 9, og kigget på, hvad der er skrevet om i den internationale litteratur.

 

Du kan således både møde artikler, hvor bestemte produkter er nævnt – det sker mest, når det er det pågældende produkt, der er forsket i eller du kan møde artikler, der beskriver mere generelt om fænomenet.

 

Vi har også valgt at have en opskrifter med, hvor de gode fedtstoffer indgår, så familien Danmark kan inddrage denne viden i sin hverdag. Det er således ikke kun et fokus på at tage nogle gode kosttilskud i de perioder af livet, hvor det er nødvendigt (og for nogle af os, er det hele livet, det er nødvendigt!), men også at inddrage al den viden, som du kan bruge til dig selv, til din familie eller som behandler.

 

Derfor vil du også opleve, at nogle af artiklerne er for fagpersoner, og kan være tungt læsestof, mens andre glider meget lettere ned. Vi har valgt blande det og hvis du bruger søgefunktionen, så er jeg sikker på, at du finder, hvad du søger, ellers skriver du bare til redaktionen.

 

God fornøjelse og lad os høre fra dig, hvis du har input til det store univers af fedt, fedt og atter fedt.